Οι διαλέξεις του μαθήματος «Εκμετάλλευση και Προστασία Υπόγειων Υδατικών Πόρων» (κωδ. μαθήματος ΤΥ4300, ομάδα μαθημάτων επιλογής 8.3, ακαδημαϊκό εξάμηνο 8ο) θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη 14:00-17:00 με έναρξη την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας MS-Teams.

Κατά την 1η Διάλεξη θα γίνει παρουσίαση του μαθήματος:

1-Ανάλυση περιεχομένου μαθήματος

2-Μαθησιακοί στόχοι

3-Προαπαιτούμενα

4-Αναλυτικός χρονικός Προγραμματισμός σε επίπεδο εβδομάδας

5-Οργάνωση μαθήματος / τεχνικές διδασκαλίας

6-Βιβλιογραφία / Εκπαιδευτικό υλικό μαθήματος

7-Μέθοδος εξέτασης/αξιολόγηση

Επίσης, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση μεθόδων και τεχνικών βιβλιογραφικής έρευνας που θα βοηθήσει τόσο στο εν λόγω μάθημα, αλλά και γενικότερα στη διάρκεια σπουδών των φοιτητών και στη συγγραφή της διπλωματικής εργασίας τους.

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με το μάθημα να αποστείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, ΑΜ και email) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα μαθήματος: https://qa.auth.gr/el/class/1/600170568

εκ μέρους της ομάδας μαθήματος

Δρ Γιάννης Ν. Κοντός

Ακαδημαϊκός Υπότροφος Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.