Το Πανεπιστήμιο Justus Liebig University Giessen (JLU) της Γερμανίας, με το οποίο το ΑΠΘ διατηρεί Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας, ανακοινώνει τη διεξαγωγή πλήρως διαδικτυακού διετούς μεταπτυχιακού με τίτλο "Sustainable Transition", το οποίο θα ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο 2021/22, στην αγγλική γλώσσα, χωρίς δίδακτρα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 15 Ιουλίου 2021, ενώ η αίτηση γίνεται στην ιστοσελίδα https://www.uni-assist.de/en/. Οι φοιτητές επιβαρύνονται με ορισμένα διοικητικά κόστη (https://www.uni-assist.de/en/how-to-apply/pay-all-fees/).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα διατίθενται στη διεύθυνση https://www.uni-giessen.de/studium/studienangebot/master/st.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες με το email του JLU Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..