Ο Asia-Europe Foundation (ASEF), ένας διακυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους λαούς της Ασίας και της Ευρώπης, στα προγράμματα του οποίου έχουν συμμετάσχει επιτυχημένα φοιτητές του ΑΠΘ στο παρελθόν καλεί φοιτητές για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου “ASEM Youth Survey”. Όλοι οι συμμετέχοντες φοιτητές, που θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο έως τις 30 Ιουνίου 2021, θα λάβουν ως δώρο ένα βιβλίο για την ηγεσία με τίτλο «Learning from Life» από το Κέντρο Δημιουργικής Ηγεσίας, καθώς και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση  για ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Trainer Essential Skills" από το System Staff College των Ηνωμένων Εθνών (UNSSC).

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές στο ηλεκτρονικό μήνυμα που ακολουθεί: http://bit.ly/ASEMYouthSurvey

Επίσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή του ASEM Youth Report, Mr Álvaro González Pérez (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).