ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ - “EUROPEAN GREEN DEAL” Mediterranean PhD Short Course on “EUROPEAN GREEN DEAL”

11-16 Οκτωβρίου 2021

Το Πανεπιστήμιο της Νάπολης (University of Napoli Federico II), προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα επάνω σε θέματα περιβάλλοντος, σε υποψήφιους διδάκτορες Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μηχανικούς Περιβάλλοντος.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα, εκτός της παρακολούθησης των διαλέξεων, να συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας, να συντάξουν μια ερευνητική πρόταση και να είναι υποψήφιοι για βραβείο.

Το πρόγραμμα (timetable), η αίτηση (application form) και λοιπές πληροφορίες (award rules and regulations) επισυνάπτονται. Καταληκτική ημερομηνία αίτησης 17/9/21.

Για περισσότερες πληροφορίες: Α. Ζαφειράκου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στο σύνδεσμο:  https://www.dicea.unina.it/?page_id=2248