Το Δίκτυο Πανεπιστημίων Silk Road Universities (SUN) Network, στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος ανακοινώνει τη διοργάνωση του διεθνούς διαγωνισμού αγόρευσης  3rd S-DECOS 2021 με θέμα «Προοπτικές των φοιτητών στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και των Μεγα-δεδομένων: Ευκαιρίες & προκλήσεις». Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 30 Οκτωβρίου 2021.

Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν το βίντεο της ομιλίας τους (στα ελληνικά με αγγλικούς υπότιτλους) μέσω της ιστοσελίδας http://www.sun-silkroadia.org/page/activity02_3/ μαζί με τα γραπτά χειρόγραφα (στα αγγλικά και στα ελληνικά) ή να τα στείλουν στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διάρκεια ομιλίας- 5- 10 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό παρέχονται στο σύνδεσμο: http://www.sun-silkroadia.org/page/activity02_3

Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με το διαγωνισμό, οι φοιτητές μπορούν να απευθυνθούν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται, αφού υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα του SUN Network, να ενημερώσουν σχετικά και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο email internat Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..