Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για δραστηριότητες κινητικότητας με επιλέξιμη ημερομηνία έναρξης μετακινήσεων από 01/03/2022 έως 31/08/2022 και δυνατότητα χρηματοδότησης από 2 έως 6 μήνες μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης ERA PLACES στον οποίο συμμετέχει το ΑΠΘ. Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 20 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου 2021 (15:00 ώρα Ελλάδας).

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος (https://eurep.auth.gr/el ), μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής https://eurep.auth.gr/el/students/traineeship/general_information στο πρόγραμμα Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση, την αναζήτηση Φορέα Υποδοχής https://eurep.auth.gr/el/students/traineeship/host_search, τη διαδικασία υποβολής αίτησης https://eurep.auth.gr/el/students/traineeship/application_procedure, και τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και επιλογής https://eurep.auth.gr/el/students/traineeship/evaluation_process.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να παρακολουθήσετε και το video της σχετικής διαδικτυακής ενημέρωσης:  https://eurep.auth.gr/el/node/1968.