Το Silk Road Universities (SUN) Network, στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος προσκαλεί προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΑΠΘ να λάβουν μέρος στον Διεθνή διαγωνισμό:  WRICOS (Writing Contest of SUN) 2022. Οι φοιτητές μπορούν να συμμετέχουν, ως εξής:

  • Αποστέλλοντας ποίημα με θέμα: «Η πόλη μου. Τι σημαίνει η πόλη σου για σένα?». Συγγραφή στίχων για το τραγούδι του SUN, που θα αναδεικνύει τα κοινά σημεία αλλά και την ιδιαιτερότητα των πόλεων του Δρόμου του Μεταξιού
  • Αποστέλλοντας δοκίμιο με θέμα: 1) «Η πόλη μου. Τι σημαίνει η πόλη σου για σένα?» ή 2) "Student's Perspectives on the Era of AI and Big Data: Opportunities & Challenges"
  • H γλώσσα υποβολής είναι στα Ελληνικά και συνιστάται να υποβληθεί με συνημμένη μετάφραση στα Αγγλικά.
  • Προθεσμία υποβολής: 15 Δεκεμβρίου 2021.
  • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό στην επισυναπτόμενη αφίσα "WRICOS 2022" και στον ιστότοπο http://www.sun-silkroadia.org.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται, αφού υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα του SUN Network, να ενημερώσουν σχετικά και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.