Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10:30 θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη e-presence η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

ΘEMATA HMEPHΣIAΣ ΔIATAΞHΣ

  1. Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του καθηγητή α΄ βαθμίδας του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών, ύστερα από αίτηση για εξέλιξη του αναπληρωτή καθηγητή κ. Γεώργιου Στεφάνου – Έγκριση γνωστικού αντικειμένου.
  2. Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογία των Κατασκευών, ύστερα από αίτηση για εξέλιξη του μόνιμου επίκουρου καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Κατάκαλου – Έγκριση γνωστικού αντικειμένου.
  3. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Μεταφορών και Διαχείρισης Έργων, με γνωστικό αντικείμενο: Δομικές Μηχανές, Κοστολόγηση και Διαχείριση Έργων Πολιτικού Μηχανικού».
  4. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Μεταφορών και Διαχείρισης Έργων, με γνωστικό αντικείμενο: «Αστικές Μεταφορές και Διαχείριση Κινητικότητας».
  5. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών, με γνωστικό αντικείμενο: «Ενίσχυση δομικών στοιχείων κτιριακών κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος – πειραματικές μέθοδοι».
  6. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του καθηγητή α΄ βαθμίδας του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών, με γνωστικό αντικείμενο: «Οικοδομική».
  7. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή του Τομέα Γεωτεχνικής Μηχανικής, με γνωστικό αντικείμενο: «Τεχνική Γεωλογία με έμφαση στις εφαρμογές μεθόδων έρευνας και στη σύνθεση εξαγομένων πληροφοριών για τον σχεδιασμό γεωτεχνικών έργων».
  8. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Εδαφομηχανική με έμφαση στην ανάλυση γεωτεχνικών έργων».
  9. Αιτήσεις – Ανακοινώσεις - Προτάσεις.