Tο Silk Road Universities (SUN) Network, στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος, ανακοινώνει πρόσκληση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ σε τρείς (3) διεθνείς διαγωνισμούς επ’ ευκαιρία των εορτασμών για το “1600th anniversary of Venice “.

Οι διαγωνισμοί αφορούν πρόσκληση για υποβολή υποψηφιότητας σε:

*    Video contest

*    T-Shirt Pattern Design Contest

*    Essay Contest (H γλώσσα υποβολής είναι στα Ελληνικά και χρειάζεται να υποβληθεί με συνημμένη μετάφραση στα Αγγλικά) .

- Προθεσμία υποβολής: 30 Ιουνίου 2022.

- Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό, στα επισυναπτόμενα δύο αρχεία  και για επιπρόσθετες διευκρινίσεις απευθείας στην γραμματέα του δικτύου Ms. Heeyeong Kim (Cristina) : (sunofficial <mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται, αφού υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέσω των αντιστοίχων υποδεικνυόμενων ηλεκτρονικών διευθύνσεων στην επισυναπτόμενη αφίσα , να ενημερώσουν σχετικά και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.