Οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου που έχουν δηλώσει το μάθημα της Πρακτικής Άσκησης (ΠΑ0100), καθώς επίσης και οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου που επιθυμούν να δηλώσουν το μάθημα Δυναμική των Κατασκευών Ι (ΤΕ1800), καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την φέρετε στη Γραμματεία του Τμήματος Δευ-Παρ 11:00-13:00, ή να την στείλετε από το ιδρυματικό σας λογαριασμό (δηλαδή το πανεπιστημιακό σας email) ως επισυναπτόμενο έγγραφο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 30/3/2018.

Σχετικά Αρχεία

Ωστόσο:

Όσοι δήλωσαν το μάθημα της Πρακτικής Άσκησης μπορούν να έχουν μέχρι 20 μαθήματα δηλωμένα στο 4 έτος και μέχρι 13 το εαρινό εξάμηνο.
Όσοι δήλωσαν το μάθημα της Πρακτικής Άσκησης και θέλουν να δηλώσουν και το μάθημα της Δυναμικής των Κατασκευών Ι μπορούν να έχουν μέχρι 21 μαθήματα δηλωμένα στο 4 έτος και μέχρι 14 το εαρινό εξάμηνο.
Όσοι δεν δήλωσαν το μάθημα της Πρακτικής Άσκησης και θέλουν να δηλώσουν το μάθημα της Δυναμικής των Κατασκευών Ι μπορούν να έχουν μέχρι 20 μαθήματα δηλωμένα στο 4 έτος και μέχρι 13 το εαρινό εξάμηνο.
Όσου δεν δήλωσαν το μάθημα της Πρακτικής Άσκησης και δεν θέλουν να δηλώσουν το μάθημα της Δυναμικής των Κατασκευών Ι μπορούν να έχουν μέχρι 19 μαθήματα δηλωμένα στο 4 έτος και μέχρι 12 το εαρινό εξάμηνο.