ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16-19 Απριλίου 2019. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί με νεώτερη ανακοίνωση. 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Όσοι φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν στην εξεταστική περίοδο Ιαν-Φεβ 2018-19 καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση στην Γραμματεία του Τμήματος από τη Δεύτερα 11/2/2019 έως και την Παρασκευή 1/3/2019.

Την αίτηση ορκωμοσίας :

  • Την συμπληρώνετε στην Γραμματεία του Τμήματος κατά τη διάρκεια λειτουργίας της θυρίδας: 11:00 – 13:00
  • Την κατεβάζετε από την ιστοσελίδα του Τμήματος (web.civil.auth.gr / Το Τμήμα / Έντυπα αιτήσεων / Φοιτητικά / Ορκωμοσία).  Την υπογράφετε και την αποστέλλετε
    • είτε με e-mail από ιδρυματικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου (……@civil.auth.gr) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • είτε από άλλο email provider (….@hotmail/gmail ……) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής
    • είτε με Fax στο 2310-995605 με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής

Αίτηση πρέπει να κάνουν και οι φοιτητές που είχαν ξανακάνει σε προηγούμενη ορκωμοσία.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις ορκωμοσίας.

Οδηγίες