Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Θ΄ εξαμήνου και όσοι επί πτυχίω φοιτητές/τριες δεν έχουν δηλώσει τη διπλωματική τους εργασία, να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος, από 2/12/2019 (Δευτέρα) έως 10/1/2020 (Παρασκευή), αίτηση – δήλωση για την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας, προσδιορίζοντας το μάθημα / γνωστική περιοχή (συνεννόηση με τον επιβλέποντα).

Η αίτηση – δήλωση είναι διαθέσιμη στη Γραμματεία του Τμήματος και επίσης είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Τμήματος:

web.civil.auth.gr / Το Τμήμα / Αιτήσεις-Πιστοποιητικά / Αιτήσεις - πιστοποιητικά προπτυχιακών φοιτητών

Η κατάθεση της αίτησης μπορεί να γίνει ή στη Γραμματεία του Τμήματος ή με e-mail από το ιδρυματικό λογαριασμό σας (……@civil.auth.gr): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι αιτήσεις - δηλώσεις των διπλωματικών εργασιών πραγματοποιούνται μόνο μία φορά κάθε ακαδημαϊκό έτος.

Οι φοιτητές/τριες που δεν υποβάλλουν αίτηση – δήλωση, ή που δεν υπέβαλλαν αίτηση – δήλωση στο παρελθόν, δεν θα έχουν το δικαίωμα να ορκιστούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (εξεταστικές περίοδοι: Φεβρουαρίου – Ιουνίου – Σεπτεμβρίου).

Το θέμα (τίτλος) της διπλωματικής εργασίας εμπίπτει υποχρεωτικά στα πλαίσια του κύκλου σπουδών που έχει επιλέξει ο φοιτητής στο Η΄ εξάμηνο (ο τίτλος δεν δηλώνεται στην Γραμματεία του Τμήματος).