Ορκωμοσία

Ακυρώνεται η τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στις 6 Απριλίου.  Οι φοιτητές θα μπορούν να παραλάβουν τα πτυχία τους τα οποία θα εκδοθούν κανονικά από τη Γραμματεία του Τμήματος, στις 6 Απριλίου 2020 από τις 09:00 έως τις 14:00, μετά από έλεγχο του φάκελού τους.  Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία θα σταλούν οδηγίες με περισσότερες λεπτομέρειες. 

Σε περίπτωση που οι φοιτητές επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε επόμενη ορκωμοσία παρακαλούνται να έλθουν σε συνεννόηση με τη Γραμματεία του Τμήματός.

Διοικητικές διαδικασίες που αφορούν προπτυχιακούς φοιτητές

Επίσκεψη στη Γραμματεία του Τμήματος

Από σήμερα 11/3/2020, η Γραμματεία του Τμήματος θα εξυπηρετεί τους φοιτητές και το κοινό για θέματα προπτυχιακών σπουδών στο χώρο της Γραμματείας μόνο για εξαιρετικούς λόγους.

Πως αλλιώς μπορώ να καταθέσω μια αίτηση;

  • Ως επισυναπτόμενο από ιδρυματικό λογαριασμό e-mail (δηλαδή email του τελειώνει …………Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ως επισυναπτόμενο, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, από άλλο email, π.χ. gmail/hotmail, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Μέσω ΚΕΠ (μόνο πιστοποιητικό σπουδών / αντίγραφο διπλώματος / αναλυτική βαθμολογία / integrated master / πιστοποιητικό σπουδών για στρατολογική χρήση)
  • Μέσω της πλατφόρμας sis για φοιτητές/διπλωματούχους με ενεργό ιδρυματικό λογαριασμό στο ΑΠΘ.

Πως μπορώ να παραλάβω τα έγγραφά μου;

  • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, από τη Γραμματεία Δευ - Παρ 11:00 - 13:00. (χρειάζεται η επίδειξη αστυνομικής ή ακαδημαϊκής ταυτότητα). Μπορεί να το παραλάβει εκ μέρους σας κάποιος άλλος μόνο με εξουσιοδότηση.
  • Με ταχυδρομείο υπηρεσιακά.
  • Με courier (με δικά σας έξοδα - μόνο για Ελλάδα και Κύπρο)
  • Από ΚΕΠ εφόσον έτσι υποβλήθηκε η αίτηση
  • Μέσω της πλατφόρμας sis, εφόσον έτσι υποβλήθηκε η αίτηση.

Αιτήσεις και οδηγίες για όλα τα θέματα ενεργών φοιτητών και διπλωματούχων βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://web.civil.auth.gr/to-tmima/entipa.html

Επικοινωνία:

2310 99 56 12 / 13

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fax 2310 99 56 05