Έκτακτα μέτρα για την αποφυγή και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού

Τα μέτρα αφορού τόσο τους Προπτυχιακούς όσο και τους Μεταπτυχιακούς φοιτητές.

H Γραμματεία λειτουργεί και εξυπηρετεί με μειωμένο προσωπικό και δεν επιτρέπει σε κανέναν, ούτε φοιτητή, ούτε καθηγητή, ούτε άλλο προσωπικό, ούτε διπλωματούχο, ούτε courier, ούτε συμπολίτη μας, και για κανέναν λόγο, να εισέλθει στο χώρο εργασίας. Παρακαλούμε να μη χτυπήσετε την πόρτα, γιατί δεν θα ανοίξουμε, απλώς θα μας αναστατώσετε.

1. Παρακαλούμε να αφήσετε θέματα που δεν επείγουν για αργότερα.

2. Να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος για ανακοινώσεις. Εάν δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση σημαίνει ότι ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμη.

3. Εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι
    • Πάρτε μας τηλέφωνο: 2310 99 56 12 /13 για προπτυχιακά θέματα και στο 2310 99 56 98 για μεταπτυχιακά θέματα.

  • Στείλτε email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4. Εάν θέλετε να ζητήσετε μια βεβαίωση, ένα πιστοποιητικό ή άλλο έγγραφο
Για να μην σας κουράσουμε στο τηλέφωνο, ευχαριστούμε που πρώτα θα έχετε διαβάσει προσεχτικά τις αναλυτικές οδηγίες και εξηγήσεις για αίτηση και παραλαβή εγγράφων που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος, όπου βρίσκονται επίσης όλες οι αιτήσεις για φοιτητικά θέματα.
https://web.civil.auth.gr/to-tmima/entipa.html
(web.civil.auth.gr / Tμήμα / Αιτήσεις-Πιστοποιητικά)

Περιληπτικά με τα νέα μέτρα για την προστασία όλων μας, έχετε τις εξής επιλογές:
• Εάν έχετε ενεργό ιδρυματικό λογαριασμό με το Α.Π.Θ. να κάνετε αίτηση μέσω sis. Θα λάβετε το έγγραφο ηλεκτρονικά σε περίπου 2 μέρες.
• Να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση στο σπίτι σας, να την σκανάρετε ή να την φωτογραφήσετε και να την στείλετε, μαζί με το καταθετήριο από την τράπεζα, εάν απαιτείται, και σύμφωνα με τις οδηγίες στο https://web.civil.auth.gr/to-tmima/entipa.html στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα σας στείλουμε το έγγραφο ηλεκτρονικά στο email σας σε περίπου1-2 μέρες
• Να κάνετε αίτηση μέσω ΚΕΠ εάν μπορείτε. Θα στείλουμε το έγγραφο στο ΚΕΠ με fax σε περίπου 2 μέρες.

Τα προαναφερθέντα ισχύουν και για τη λειτουργία της γραμματείας των μεταπτυχιακών θεμάτων, τηλέφωνο: 2310 995698

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας στην προστασία όλων μας.