Σε συμμόρφωση των μέτρων πρόληψης διάδοσης του κορονοϊού, η Βιβλιοθήκη Πολιτικών Μηχανικών παραμένει κλειστή για το κοινό καθ’ όλο το διάστημα που οι ειδικές συνθήκες το επιβάλλουν.
Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης καταβάλλει κάθε προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού για την πρόοδο των διοικητικών της υποθέσεων και τη διευκόλυνση των φοιτητών.

Αναφορικά με την ορκωμοσία φοιτητών:
Οι φοιτητές, θα πρέπει να αποστείλουν το υλικό που πρέπει να κατατεθεί πριν την ορκωμοσία τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Βιβλιοθήκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., περιλαμβάνοντας:
α. τα δύο αρχεία: το αρχείο της διπλωματικής εργασίας (pdf) και το αρχείο με τις λεπτομέρειες (ονοματεπώνυμα, τίτλοι, κλπ) και,
β. σκαναρισμένο το Έγγραφο παράδοσης διπλωματικής εργασίας με την υπογραφή του φοιτητή
Για τα παραπάνω υπάρχουν σαφείς οδηγίες στην ιστοσελίδα https://www.civil.auth.gr/to-tmima/library.html
Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει τη Γραμματεία για την επάρκεια των φοιτητών για ορκωμοσία, αναφορικά με τις παραπάνω υποχρεώσεις τους.

Σε περίπτωση ύπαρξης εκκρεμοτήτων (πρόστιμα ή επιστροφή βιβλίων), η Βιβλιοθήκη ενημερώνει τη Γραμματεία. Ο φοιτητής μπορεί να ορκιστεί, όμως δεν θα παραλάβει το αντίγραφο διπλώματος και τα άλλα σχετικά έγγραφα που δίνονται στην ορκωμοσία, μέχρι να επαναλειτουργήσει η Βιβλιοθήκη για να μπορεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του.
(Προσοχή! οι εκκρεμότητες περιλαμβάνουν τυχόν υποχρεώσεις του φοιτητή απέναντι σε όλες τις βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου. Μέχρι να τακτοποιηθούν δεν μπορεί να βεβαιωθεί η επάρκειά του προκειμένου να παραλάβει τα παραπάνω έγγραφα από τη Γραμματεία).

Υπενθυμίζεται ότι, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του χρήστη η καθυστέρηση επιστροφών, έτσι και κατά το διάστημα που οι βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου παραμένουν κλειστές, δεν υπολογίζονται πρόστιμα υπερημερίας δανεισμού.

Σοφία Φράγκου
Βιβλιοθηκονόμος, MA

Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης Τμ. Πολιτικών Μηχανικών
Πολυτεχνική Σχολή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τ. 2310 995730
Φ. 2310 995749
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.