Μετά από ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών του Α.Π.Θ., για τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, για το χρονικό διάστημα 21 Μαρτίου έως και 10 Απριλίου 2020, αναβάλλεται η ορκωμοσία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.  Ούτε θα γίνει τελετή, ούτε θα έθρουν οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στη Γραμματεία να παραλάβουν το πτυχίο.

Ως τόσο, οι φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους έχουν τη δυνατότητα να ζητούν από τη Γραμματεία βεβαίωση περάτωσης σπουδών, που αναφέρει το βαθμό του διπλώματος και βεβαιώνει ότι το μόνο που εκκρεμεί είναι η τελετή ορκωμοσίας.  Έάν πράγματι χρειαστείτε το πιστοποιητικό αυτό π.χ. για αίτηση σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, παρακαλώ να στείλετε email από το ιδρυματικό σας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα –ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ – ΤΟ ΑΕΜ ΣΑΣ. Θα το λάβετε ηλεκρονικά στο email σας. Ευχαριστούμε που δεν ζητάτε το πιστοποιητικό εάν δεν σας είναι απαραίτητο.

Παρακαλούμε πως γενικώς ακολουθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος. Σε ήδη αναρτημένη ανακοίνωση με τίτλο «Ανακοίνωση της βιβλιοθήκης του Τμήματος σχετικά με την ορκωμοσία των αποφοίτων» θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για την παράδοση της διπλωματικής εργασίας στην βιβλιοθήκη.