Οι διαλέξεις των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου σύμφωνα με το πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων του Τμήματος ξεκινούν τη Δευτέρα 5/10/2020.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του 1ου έτους καλούνται να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο τη Δευτέρα 5/10/2020 στις 9:00 πμ:

Σύνδεση με το ZOOM (Meeting ID: 935 3505 0029 - Passcode: 691422).

Ο πλοηγός θα σας κατευθύνει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Zoom την πρώτη φορά (αν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο), είτε για υπολογιστή (Windows, MacOS, Linux) είτε για έξυπνη συσκευή (android, iOS).

Η ολοκλήρωση της εγγραφής όλων των κατηγοριών φοιτητών θα γίνει σε επόμενη φάση, μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Σε αυτή τη φάση για τη συμμετοχή όλων των πρωτοετών φοιτητών στη τηλεδιάσκεψη (παρακολούθηση μαθημάτων εξ αποστάσεως) δεν χρειάζονται κωδικοί, ούτε καμία άλλη διαδικασία, ούτε η φυσική παρουσία.

Επίσης στον οδηγό επιβίωσης των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες για τις πρώτες ενέργειες που θα πρέπει να προβείτε.