Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών (ΠΔΣ), ανακοινώνει την διοργανώση Διαδικτυακής Ημερίδας με παρουσιάσεις από τους Υποψήφιους Διδάκτορες (ΥΔ) του Τμήματος πάνω στην έρευνα που διεξάγουν στο πλαίσιο της Διδακτορικής τους Διατριβής.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, στο χρονικό διάστημα 10.00-17.00, μέσω του συστήματος ZOOM. Οι παρουσιάσεις θα είναι δεκαπεντάλεπτες με ένα επιπλέον πεντάλεπτο για ερωτήσεις.

Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής ΥΔ που βρίσκονται στο 4ο έτος σπουδών ή μεγαλύτερο υπάρχει  δυνατότητα και για συμμετοχή ΥΔ που βρίσκονται σε μικρότερο εξάμηνο.

Καλούμε  τους ΥΔ του Τμήματος που επιθυμούν να συμμετάσχουν, εφ’ όσον βρίσκονται στο 3ο έτος σπουδών ή μεγαλύτερο, να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ένα e-mail στον Καθηγητή Π. Πρίνο, πρόεδρο της Επιτροπής ΠΔΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021. Στο e-mail θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του ΥΔ, ο οικείος Τομέας, ο επιβλέπων καθηγητής και ο τίτλος της παρουσίασης.