To Εργαστήριο Θαλάσσιας Τεχνικής και Θαλασσίων Έργων, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, στις 12:00 (Θεσσαλονίκη), διοργανώνει την Εκδήλωση NATIONAL VALIDATION WORKSHOP του ερευνητικού έργου TIMMOD (http://timmod.org/) με πλήρη τίτλο:

Προώθηση Τεχνολογιών για την Παρακολούθηση και τη Μοντελοποίηση της Εκτίμησης Ιχθυαποθεμάτων και Μη Αλιευτικών Πόρων.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης θα παρουσιαστεί συνοπτικά η Στρατηγική Καινοτομίας του έργου TIMMOD και θα συζητηθεί κριτικά με τους παρευρισκόμενους σε στρογγυλή τράπεζα. Στο πλαίσιο αυτής, θα σας ζητηθεί προφορικά η γνώμη σας και η συμπλήρωση ενός πολύ σύντομου ερωτηματολογίου.

Αν τυχόν επιθυμείτε να κάνετε 5λεπτη τοποθέτηση με παρουσίαση πάνω σε αντίστοιχες δικές σας δράσεις και ερευνητικά έργα σχετικού περιεχομένου με το TIMMOD, παρακαλώ ενημερώστε μας, ώστε να κρατηθεί αντίστοιχος χρόνος στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Θα συζητηθούν επίσης προοπτικές μελλοντικών συνεργασιών σε επερχόμενες προτάσεις ερευνητικών έργων CBC, BSB, Horizon-EU, κ.λπ.

Επισυνάπτεται ένα Executive Summary του Παραδοτέου Στρατηγικής Καινοτομίας του έργου μαζί με το πρόγραμμα ομιλιών/δράσεων της υβριδικής εκδήλωσης, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ (σχετικός σύνδεσμος-link στα συνημμένα έγγραφα) ή δια ζώσης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων/Γραμματείας στον 2ο όροφο του ΤΥΤΠ, στο Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ.

Παρακαλώ δηλώστε την πρόθεση συμμετοχής σας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqUdBfhdY9XES7onLQUJHyOMgAd96WGHS60ZKW7KoeXhMLJg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Πρόγραμμα

Executive summarry