Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. καλωσορίζει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις νεοεισαχθείσες φοιτήτριες του και τους υποδέχεται με τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/10/2019 στις 11:00 (αίθουσα 5.42).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Τμήμα θα συστηθεί στους νέους του φοιτητές, τόσο μέσω της παρουσίασής του από τον Πρόεδρό του, καθ. Π. Πρίνο, όσο και μέσω της ξενάγησης των συμμετεχόντων σε δομές του (εργαστήρια, βιβλιοθήκη). Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση φοιτητικών συλλόγων και δράσεων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των νέων μας φοιτητών με το Τμήμα και με τους ανθρώπους του, η παροχή πληροφοριών σε σχέση με πρακτικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν στη διάρκεια των σπουδών τους και η εξοικείωσή τους με τον χώρο που θα αποτελέσει το πρώτο σχολείο της ενήλικης ζωής τους και το λίκνο της ακαδημαϊκής ωρίμανσης και εξέλιξής τους.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

11:00 – 12:00 (αίθουσα 5.42):
- Χαιρετισμός Κοσμήτορα Πολυτεχνικής Σχολής, καθ. Κ. Κατσιφαράκη
- Παρουσίαση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών από τον Πρόεδρο, καθ. Π. Πρίνο
- Παρουσίαση του Οδηγού Επιβίωσης Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (IACES LC Thessaloniki)
- Ομιλία Προέδρου Φοιτητικού Συλλόγου Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών
- Συζήτηση με τελειόφοιτους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών

12:00 – 13:00:
- Ξενάγηση σε εργαστήρια και στη βιβλιοθήκη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών
- Ανοιχτή διασύνδεση των φοιτητών, στο κτήριο Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος: 1ος όροφος (IACES LC Thessaloniki) και Ισόγειο (Φοιτητικός Σύλλογος).

Σχετικό υλικό:
- Οδηγός επιβίωσης στην αρχική ιστοσελίδα του Τμήματος (Χρήσιμες πληροφορίες για τους πρωτοετείς φοιτητές)