Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του ΑΠΘ με το Beihang University της Κίνας, περιήλθε στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ηλεκτρονική αλληλογραφία με τα συνημμένα της που αφορά σε:


Χορήγηση στο ΑΠΘ εκ μέρους του Κινεζικού συνεργαζόμενου Πανεπιστημίου, υποτροφιών για παρακολούθηση θερινού προγράμματος σπουδών, που θα διεξαχθεί στο εν λόγω Πανεπιστήμιο από 3 έως 9 Ιουλίου 2019.
Οι υποτροφίες απευθύνονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες και θα καλύπτουν: δίδακτρα, διαμονή, διατροφή και πολιτιστικές εκδρομές.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τα σχετικά αρχεία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με τα δικαιολογητικά που αναλυτικά αναφέρονται εντός του εντύπου της αιτήσεως, το αργότερο έως τις 6 Μαΐου 2019, απευθείας στο Beihang University (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) με παράλληλη κοινοποίηση στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
Η επιλογή θα γίνει από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο.

Σχετικά αρχεία