Εγγραφές των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των κατηγοριών:

  • Α) Αλλοδαπών - Αλλογενών (Αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.)
  • Β) Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών - μελών της Ε.Ε., Ακ. Έτους 2017-18.

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (http://international-relations.auth.gr/el/node/1606 ) έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με τη δυνατότητα φοίτησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητριών/φοιτητών για το εαρινό εξάμηνο 2018 στο Πανεπιστήμιο Beihang University, του Πεκίνου, στην Κίνα, στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας με το ΑΠΘ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2017 στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιείται από Τρίτη 5 έως και Πέμπτη 14  Σεπτεμβρίου 2017, υποχρεωτικά με το σύστημα της ηλεκτρονικής εγγραφής στη διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας με το Universidad Nacional Autonoma de Mexico, ανακοινώνεται η δυνατότητα φοίτησης στο εν λόγω Πανεπιστήμιο σε  προπτυχιακές/κούς φοιτήτριες/φοιτητές, κατά το επόμενο εαρινό εξάμηνο (Ιανουάριος- Ιούνιος 2018).

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας με το Ciba University της Ιαπωνίας ανακοινώνεται η δυνατότητα συμμετοχής προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών  φοιτητριών/φοιτητών στο Short Stay Program "Cool Japan Program 2017" που θα διεξαχθεί στο εν λόγω Πανεπιστήμιο (18-22 Δεκεμβρίου 2017).

Σύμφωνα με την απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος η Επιτροπή του Τμήματος για τα βραβεία Διδασκαλίας και Έρευνας σε νέες και νέους συναδέλφους ( Επικ. Καθηγητές και μέλη ΕΔΙΠ) έθεσε τα παρακάτω κριτήρια και επέλεξε την παρακάτω διαδικασία για την αξιολόγηση των υποψηφίων.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, συγχαίρει και καλωσορίζει  τους νέους/τις νέες φοιτητές/τριές του και τους ενημερώνει ότι μπορούν να παρακολουθούν την διαδικασία εγγραφών τους στην ιστοσελίδα του ΑΠΘ www.auth.gr

Προκήρυξη εκλογών για Δ/ντή του Τομέα Γεωτεχνικής Μηχανικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής για το χρονικό διάστημα από 1-12-2017 έως 31-8-2018

Σχετικό Αρχείο

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Κοσμήτορος της Πολυτεχνικής Σχολής για το χρονικό διάστημα από 1-12-2017 έως 31-8-2020.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 και 10 Νοεμβρίου 2017. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.