Σχετικά με την διεξαγωγή της εξ αποστάσεως αξιολόγησης για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 σας παραπέμπουμε στα παρακάτω έγγραφα της γραμματείας συγκλήτου.

Το 2ο Thessaloniki Design Week διοργανώνεται τον Οκτώβριο του 2021 υπό τον γενικό τίτλο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ / INNOVATION IN DESIGN» και θα αποτελέσει μια πλατφόρμα δικτύωσης, εξωστρέφειας και προβολής πρωτοποριακών ιδεών και έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, εκθέσεων και διαγωνισμών.

Ο Asia-Europe Foundation (ASEF), ένας διακυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους λαούς της Ασίας και της Ευρώπης, στα προγράμματα του οποίου έχουν συμμετάσχει επιτυχημένα φοιτητές του ΑΠΘ στο παρελθόν καλεί φοιτητές για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου “ASEM Youth Survey”. Όλοι οι συμμετέχοντες φοιτητές, που θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο έως τις 30 Ιουνίου 2021, θα λάβουν ως δώρο ένα βιβλίο για την ηγεσία με τίτλο «Learning from Life» από το Κέντρο Δημιουργικής Ηγεσίας, καθώς και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση  για ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Trainer Essential Skills" από το System Staff College των Ηνωμένων Εθνών (UNSSC).

Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Καινοτόμες Εφαρμογές στην Αειφορική Γεωργία, στη Βελτίωση Φυτών και στην Αγρομετεωρολογία” να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Αρχιτεκτονική Τοπίου” να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2023.

Το δίκτυο Πανεπιστημίων BRAUIC (http://brauic.bucea.edu.cn/english/), στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος προσκαλεί φοιτητές προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες για συμμετοχή στο πρόγραμμα Global Campus: Exchange Program for Summer Schools 2021.

Η Agence Universitaire de la Francophonie δημοσίευσε μια πρόσκληση υποβολής προτάσεων για έργα σχετικά με την πανδημία COVID-19 και τις επιπτώσεις τους.

Το Γραφείο Διασύνδεσης, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΠΕΠ, το Εθνικό Κέντρο EUROPASS και το Εθνικό Κέντρο EUROGUIDANCE στην Ελλάδα διοργανώνει την διαδικτυακή συμβουλευτική εκδήλωση με θέμα: "Προσανατολίσου στο δρόμο της Σταδιοδρομίας σου και Κάνε το Επόμενο Βήμα!" την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 ώρες 12μμ - 13:30μμ.

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, για το Π.Μ.Σ. με τίτλο «Ευφυή Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας» (Smart Grid Energy Systems) που οδηγεί στην απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο «Ευφυή Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας» (MSc in Smart Grid Energy Systems».

To Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΤΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη και Τεχνολογία Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών" για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.