Ακολουθούν οι ανακοινώσεις για τη διοργάνωση τριών διεθνών διαγωνισμών:

WRICOS (Writing Contest of SUN),

PHOCOS (Photo Contest of SUN) και  

S-DECOS (Speech Contest of SUN) 2021, από το Silk Road Universities (SUN) Network.

1. S-DECOS 2021

- Λόγω της επιδημίας COVID-19, το Silk Road Universities (SUN) Network αποφάσισε να διεξάγει διαδικτυακό διαγωνισμό ομιλίας. - Θέμα: «Speaking hopes» στην εποχή του COVID-19.

- Προθεσμία υποβολής: 31 Ιανουαρίου 2021.

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό στην επισυναπτόμενη αφίσα “S-DECOS 2021” και στον ιστότοπο  http://www.sun-silkroadia.org.

2. PHOCOS 2021

- Θέμα: «The Silkroads Architecture, Traditional and Modern»

- Προθεσμία υποβολής: 30 Απριλίου 2021.

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό στην επισυναπτόμενη αφίσα “PHOCOS 2021” και στον ιστότοπο http://www.sun-silkroadia.org.

3. WRICOS 2021

- Ποίημα: «Το τραγούδι του Δρόμου του Μεταξιού». Συγγραφή στίχων για το τραγούδι του SUN, που θα αναδεικνύει το πνεύμα του Δρόμου του Μεταξιού  - Δοκίμιο: «Τι μπορούν να κάνουν οι φοιτητές και τα Πανεπιστήμια για την ειρηνική συνύπαρξη, την κοινή ευημερία και την αειφόρο πολιτιστική ποικιλομορφία κατά μήκος του Δρόμου του Μεταξιού;»

- Προθεσμία υποβολής: 30 Απριλίου 2021.

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό στην επισυναπτόμενη αφίσα “΅WRICOS 2021” και στον ιστότοπο http://www.sun-silkroadia.org.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται, αφού υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα του SUN Network, να ενημερώσουν σχετικά και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.