Με την ανακοίνωση αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία της ορκωμοσίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 05/05/2022 και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Η τελετή θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες κατά την ημερομηνία της ορκωμοσίας διατάξεις αναφορικά με τα «Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του Κορωνοϊού – Covid 19»και την υπ’ αριθμ. 53806/10-3-2022 Απόφαση της Συγκλήτου του Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.: 1487/Β’/30-3-2022).

Όλοι οι συμμετέχοντες στη τελετή ορκωμοσίας θα πρέπει να εισέρχονται και να εξέρχονται από το χώρο της Αίθουσας Τελετών από την κεντρική είσοδο της Εγνατίας Οδού. Θα πρέπει να τονιστεί ότι, η χρήση μάσκας από όλους τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτική, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Επίσης, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Αναφορικά με την υποχρέωση ή μη επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού ελέγχου από τους παρευρισκόμενους, καθώς και για την τυχόν ύπαρξη ορίου στον αριθμό των συνοδών των προς ορκωμοσία φοιτητών μας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής με φυσική παρουσία επιτρέπεται, η συμμετοχή στη συγκεκριμένη τελετή ορκωμοσίας, με μέθοδο εξ αποστάσεως.

Όσοι εμπίπτουν στην ως άνω περίπτωση, οφείλουν να το γνωστοποιήσουν με αίτησή τους για εξ αποστάσεως ορκωμοσία μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη Γραμματεία του Τμήματος (emailaddress: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από 15.04.2022 έως 20/4/2022.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών