Την Tετάρτη  13-7-2022  και ώρα 11:00 π.μ. θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη e-presence η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.  

 ΘEMATA HMEPHΣIAΣ ΔIATAΞHΣ

  1. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα
    του καθηγητή α΄ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Διαχείριση Κινδύνων στον Κύκλο Ζωής Έργων Πολιτικών Μηχανικών».
  2. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του καθηγητή α΄ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Οικοδομική. Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Κτιρίων».
  3. Προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή, του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών, ύστερα από αίτηση του κ. Κωνσταντίνου Κωστινάκη για την εξέλιξή του - Ορισμός γνωστικού αντικειμένου.
  4. Προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του καθηγητή α΄ βαθμίδας, του Τομέα Μεταφορών και Διαχείρισης Έργων, ύστερα από αίτηση της κας Φωτεινής Κεχαγιά για την εξέλιξή της - Ορισμός γνωστικού αντικειμένου.
  5. «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2022-2023» (κωδικός πρόσκλησης Διαχειριστικής Αρχής ΕΔΒΜ191, αρ. πρωτ. 58565/6-06-2022) -Επιστημονικά πεδία των θέσεων και τα μαθήματα που θα διατεθούν για διδασκαλία – Ορισμός Επιτροπών και Αξιολόγησης – Ενστάσεων.
  6. Συμμετοχή του ΤΠΜ στο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» για την περίοδο 2022-2023.
  7. Αίτηση για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας του υποψήφιου κ. Τζανετή Βογιατζή.
  8. Αίτηση για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας του υποψήφιου κ. Λιάπη Αλέξανδρου.
  9. Αίτηση για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας του υποψήφιου κ. Πετρίδη Χρήστου.
  10. Ορισμός 7-μελούς εξεταστικής επιτροπής του ΥΔ κ. Κωτούλα Λάμπρου.
  11. Ανακοινώσεις - Αιτήσεις - Προτάσεις ΠΜΣ.
  12. Κατανομή πιστώσεων 2022- Ενίσχυση των ερευνητικών υποδομών και δραστηριοτήτων – ΕΛΚΕ.
  13. Αιτήσεις Μελών ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ.
  14. Αιτήσεις – Ανακοινώσεις – Προτάσεις.