Με την ανακοίνωση αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία της ορκωμοσίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 09/09/2022 και ώρα 10.00 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Συστήνεται αυστηρά η  χρήση μάσκας από όλους του συμμετέχοντες στην τελετή ορκωμοσίας, καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της ορκωμοσίας .

Συστήνεται ο αριθμός των συνοδών των υποψηφίων αποφοίτων να μην ξεπερνά τον αριθμό των τεσσάρων (4) ατόμων.

Επίσης, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη τελετή ορκωμοσίας θαπρέπει να εισέρχονται και να εξέρχονται από το χώρο της Αίθουσας Τελετών από την κεντρική είσοδο της Εγνατίας Οδού.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής με φυσική παρουσία επιτρέπεται, η συμμετοχή στη συγκεκριμένη τελετή ορκωμοσίας, με μέθοδο εξ αποστάσεως.

Όσοι εμπίπτουν στην ως άνω περίπτωση οφείλουν να το γνωστοποιήσουν με αίτησή τους για εξ αποστάσεως ορκωμοσία μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη Γραμματεία του Τμήματος (emailaddress: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από 01/09/2022 έως  και 4/9/2022.