Αναφορικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 υπενθυμίζεται ότι το διάστημα υποβολής αιτήσεων είναι από 1 έως 15/11/2022, σύμφωνα με την ΥΑ με αριθμ. Φ1 /192329/Β3/13-12-2013 ( ΦΕΚ 3185/Β/2013).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά λόγω συνθηκών cστο email της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς ή μέσω courier  στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, Ε 10 Κτίριο Επεκτάσεων  Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, ΤΚ 54124 , Θεσσαλονίκη.

Για το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αίτησης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά: Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση τα δικαιολογητικά  που απαιτούνται για τη συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις είναι:

  • Αίτηση του ενδιαφερόμενου (Για τη φόρμα της αίτησης βλ. link ( κατατάξεις /Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. – αίτηση κατατάξεις)
  • Αντίγραφο Πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών. Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του Τίτλου Σπουδών

Για τη Διδακτέα  Ύλη: https://civil.auth.gr/news/announce/1454-κατατακτήριες-εξετάσεις-ακαδημαϊκού-έτους-2022-2023.html

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την ανωτέρω Υ.Α., οι εξετάσεις διεξάγονται κατά το διάστημα από 1 έως 20 Δεκεμβρίου κάθε ακαδημαϊκού έτους. Το πρόγραμμα εξετάσεων ανακοινώνεται από τη Γραμματεία του Τμήματος δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν από την εξέταση του πρώτου μαθήματος.

Συνεπώς για το ακριβές χρονικό διάστημα  διεξαγωγής των κατατακτηρίων εξετάσεων θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

YΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ