Την Tετάρτη, 7-12-2022 και ώρα 09:30 θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη e-presence η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

 ΘEMATA HMEPHΣIAΣ ΔIATAΞHΣ

  1.  Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, του Τομέα Γεωτεχνικής Μηχανικής, με γνωστικό αντικείμενο "Γεωδαισία - Γεωματική".
  2. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή, του Τομέα Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος, με γνωστικό αντικείμενο: «Οικονομικά και πολιτικές αειφορικής διαχείρισης υδατικών συστημάτων».
  3. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, του Τομέα Μεταφορών και Διαχείρισης Έργων, με γνωστικό αντικείμενο: «Σχεδιασμός, Κατασκευή και Αξιολόγηση Υποδομής Σιδηροδρομικών Συστημάτων Μεταφορών».
  4. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, του ΤΕΤΚ, με γνωστικό  αντικείμενο "Πειραματικές μέθοδοι για την επισκευή και ενίσχυση στοιχείων και κόμβων κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα".
  5. Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή του ΤΕΤΚ, με γνωστικό  αντικείμενο "Πειραματικές μέθοδοι στην αντοχή υλικών, δομικών στοιχείων και κατασκευών έργων πολιτικού μηχανικού".
  6. Προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή, στη βαθμίδα του αναπληρωτή/επίκουρου καθηγητή του ΤΟΜΕΔΕ - Έγκριση γνωστικού αντικειμένου.
  7. Προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή, στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή του ΤΟΜΕΔΕ - Έγκριση γνωστικού αντικειμένου.
  8. Μετεγγραφές ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.
  9. Τοποθέτηση του Επίκουρου Καθηγητή Γ. Καλογερόπουλου του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών στο Εργαστήριο «Κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος και Φέρουσας Τοιχοποιίας.
  10. Αναθέσεις διδασκαλίας μαθημάτων σε μέλη ΕΔΙΠ με διδακτορικό του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών  (ΤΕΤΚ).
  11. Τροποποίηση αναθέσεων διδασκαλίας ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.
  12. Αίτημα για ένταξη του Μαθήματος ΣΙΔΗΡΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΕ3000 στο 8ο εξάμηνο του Εαρινού Προγράμματος Σπουδών για το Ακαδ. Έτος 2022-23.
  13. Αιτήσεις Μελών ΔΕΠ/ΕΔΙΠ/ΕΕΠ/ΕΤΕΠ.
  14. Ορισμός τριμελών Επιτροπών Αξιολόγησης αιτήσεων υποψηφίων διδακτόρων.
  15. Αιτήσεις Ανακοινώσεις Προτάσεις ΠΜΣ.
  16. Αιτήσεις Ανακοινώσεις Προτάσεις.
  17. Φοιτητικά Ζητήματα.