Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του ΑΠΘ με το University of Seoul της N. Κορέας, παρέχεται η δυνατότητα σπουδών κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-24, προπτυχιακών φοιτητών/τριών του ΑΠΘ στο University of Seoul.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα: https://global.uos.ac.kr/iice/study/prPartnerInformation.do?epTicket=LOG.

Ενδεικτικά, τα προσφερόμενα στα αγγλικά μαθήματα βρίσκονται στον σύνδεσμο https://global.uos.ac.kr/iice/study/prEnglish.do?epTicket=LOG, ενώ η τελική λίστα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί ένα μήνα πριν την έναρξη των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου. Η διαμονή στις εστίες δεν διασφαλίζεται από το πανεπιστήμιο της Σεούλ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc66tKSh6fnQB97MPgSEJT-hwxBgNwwSoYpFceCbRLSqkXrFw/viewform  έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023  και ώρα:

12:00 μ.μ. (απαιτείται σύνδεση με λογαριασμό <https://support.google.com/accounts/answer/27441?hl=el> Google).

Ο/Η υποψήφιος/α φοιτητής/τρια πρέπει να έχει ολοκληρώσει κατ' ελάχιστον το τέταρτο (4ο) εξάμηνο σπουδών του (δύο πλήρη έτη σπουδών). Ο συνολικός χρόνος σπουδών των υποψηφίων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δύο έτη από τον ενδεδειγμένο χρόνο σπουδών (ν+2). Απαραίτητη, επίσης, είναι η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ η γνώση της κορεατικής θα συνεκτιμηθεί.

Η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων θα προβεί στην επιλογή των δύο (2) επικρατέστερων φοιτητών/τριών και  θα προωθήσει στη συνέχεια τις αιτήσεις τους στο University of  Seoul, το οποίο θα κάνει και την τελική επιλογή.