Με την ανακοίνωση αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία της ορκωμοσίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών,, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24-04-2023 και ώρα 13:00. Όλοι οι συμμετέχοντες στη τελετή ορκωμοσίας (υποψήφιοι διπλωματούχοι και συνοδοί τους) θα πρέπει να εισέρχονται και να εξέρχονται από το χώρο της Αίθουσας Τελετών αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο της Εγνατίας Οδού.

Οι υποψήφιοι διπλωματούχοι θα πρέπει να βρίσκονται στην κεντρική είσοδο της Αίθουσας Τελετών ΑΠΘ από την Εγνατία Οδό στις 11:15 και οι συνοδοί τους έως τις 12:45. Συστήνεται η χρήση μάσκας από όλους του συμμετέχοντες στην τελετή ορκωμοσίας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη όλων όσων χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών, παρακαλούμε η τελετή να πραγματοποιηθεί σε ανάλογο κλίμα, (όχι ηχητικές παρεμβάσεις με ντουντούκες, όχι χρήση κομφετί εσωτερικά και εξωτερικά στο προαύλιο χώρο - άγαλμα του Αριστοτέλη).

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής με φυσική παρουσία, επιτρέπεται η συμμετοχή στη συγκεκριμένη τελετή ορκωμοσίας, με μέθοδο εξ αποστάσεως.
Όσοι εμπίπτουν στην ως άνω περίπτωση οφείλουν να το γνωστοποιήσουν με αίτησή τους για εξ αποστάσεως ορκωμοσία μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη Γραμματεία του Τμήματος (email address:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από 10/04/2023 έως και 13/04/2023