Οι φοιτητές/τριες του Θ’ εξαμήνου και όσοι επί πτυχίω φοιτητές/τριες δεν έχουν δηλώσει τη διπλωματική τους εργασία, καλούνται να υποβάλουν στη  Γραμματεία του Τμήματος, από 12/12/2023 (Τρίτη) έως και 12/01/2024 (Παρασκευή), αίτηση δήλωσης για την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας, προσδιορίζοντας το μάθημα ή τη γνωστική περιοχή (συνεννόηση με τον/την επιβλέποντα/ουσα).

Η αίτηση δήλωσης επισυνάπτεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • Η κατάθεση της Αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος με email από τον ιδρυματικό σας λογαριασμό (…@civil.auth.gr). Mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Η αίτηση να σταλεί μόνο σε μορφή pdf ή word.

Ως θέμα του email να γράψετε:

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ / ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΘΕΤΟ / Α.Ε.Μ. / ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ / ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ (χωρίς τελείες*.

Π.χ. Θέμα: /Subject του email σας:

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ /14124/ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ/ΤΕΤΚ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ/ΜΠΑΚΗΣ/13976/ΛΟΥΚΟΓΕΩΡΓΑΚΗ/ΤΥΤΠ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ/ΚΑΛΟΥΔΗΣ/14522/ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ/ΤΓΜ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ/ΣΦΥΡΗ/13998/ΚΕΧΑΓΙΑ/ΤΟΜΕΔΕ

*ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΤΕΤΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΤΥΤΠ)

ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΤΓΜ)

ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ (ΤΟΜΕΔΕ)

 Σημειώνεται ότι:

  • Αιτήσεις που δεν ακολουθούν το αναφερόμενο πρωτόκολλο δεν θα γίνουν δεκτές.
  • Οι Αιτήσεις Δήλωσης των Διπλωματικών Εργασιών πραγματοποιούνται μόνο μία φορά στο ακαδημαϊκό έτος.
  • Δεν χρειάζεται να υποβάλουν Αίτηση Δήλωσης οι φοιτητές/τριες που υπέβαλαν Αίτηση Δήλωσης στο παρελθόν.
  • Για την επιλογή του θέματος ο φοιτητής έρχεται σε συνεννόηση με τον επιβλέποντα. Το αντικείμενο της Διπλωματικής Εργασίας θα πρέπει να σχετίζεται με ένα ή περισσότερα γνωστικά αντικείμενα του κύκλου Κατεύθυνσης (Τομέα) που έχει επιλέξει ο φοιτητής. Μπορεί επίσης να σχετίζεται με τα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτουν περισσότεροι του ενός τομείς, αρκεί στο κύριο μέρος του να καλύπτεται από γνωστικό αντικείμενο του Τομέα Κατεύθυνσης που έχει επιλέξει ο φοιτητής.
  • Η Διπλωματική Εργασία ανατίθεται από έναν Τομέα ή και από περισσότερους Τομείς του Τμήματος σε έναν φοιτητή ή σε δύο φοιτητές, εφόσον η έκταση της εργασίας είναι μεγάλη ή οι απαιτήσεις του θέματος το επιβάλλουν.

Όταν πρόκειται μία Διπλωματική Εργασία να εκπονηθεί από δύο φοιτητές/τριες, τότε  πρέπει και οι δύο φοιτητές/τριες να κάνουν Αίτηση/Δήλωση Διπλωματικής Εργασίας. Επιπλέον, όταν η Διπλωματική Εργασία εκπονείται από περισσότερα από ένα άτομα πρέπει να αναφέρεται στην αίτηση.