Σας ενημερώνουμε ότι εκ μέρους του Πανεπιστημίου ITS Surabaya της Ινδονησίας που συμμετέχει στο δίκτυο BRAUIC, προσφέρονται σε φοιτητές του ΑΠΘ υποτροφίες (ελεύθερος αριθμός) για διαδικτυακή παρακολούθηση Θερινού Σχολείου με θέμα: “The Future of Sustainable Building: Innovation and collaboration ITS-KONE- BRAUIC 2023” (2 – 12.6.2023).

Από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από φοιτητές όλων των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων του δικτύου, το Πανεπιστήμιο ITS Surabaya θα επιλέξει τις είκοσι πέντε (25) πλέον ενδιαφέρουσες και θα δώσει πλήρεις υποτροφίες (κάλυψη διδάκτρων, διαμονή, διατροφή, πολιτιστικές εκδηλώσεις/εκδρομές) για συμμετοχή δια ζώσης στο δεύτερο σκέλος του Θερινού Σχολείου (7 – 12.8.2023).

Λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται στο Link: https://www.its.ac.id/international/experiencing-its/prospective-student/short-program/customized/gpblitskonebrauic/

Για όποια τυχόν άλλη διευκρίνηση, παρακαλούνται οι φοιτητές να απευθύνονται στον κύριο M. Raynaldi (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Η οn-line υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές θα γίνεται απευθείας στο link : http://its.id/GPBLITSKONE-China και έχει καταληκτική ημερομηνία την 26 Μαḯου 2023

Συνημμένο αρχείο