Σας ενημερώνουμε ότι εκ μέρους του Πανεπιστημίου ITS Surabaya της Ινδονησίας που συμμετέχει στο δίκτυο BRAUIC, στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος, προσφέρονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΑΠΘ έως πέντε (5) υποτροφίες για διαδικτυακή παρακολούθηση Θερινού Σχολείου με θέμα: “Virtual Comm TECH Nusantara 2023: Summer Exploration of Indonesia” (3 – 14.7.2023).

Λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται στο Link: https://www.its.ac.id/international/study-at-its/short-program/commtech-camp/commtech-nusantara/
Για όποια τυχόν άλλη διευκρίνηση, παρακαλούνται οι φοιτητές να απευθύνονται στον κύριο M. Muh. Wahyu Islami (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. or Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Η οn-line υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές θα γίνεται απευθείας από τους ίδιους. Θα συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα αίτησης και θα την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & κοινοποίηση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( με την οδηγία για email subject: Registration – CommTECH Nusantara 2023)

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 16 Ιουνίου 2023.

Φόρμα αίτησης